De les proclames d’unitat a l’Arc de Sant Martí del #TotAniràBé

0
1268

Els petits artistes de l’Alt Empordà ens continuen enviant les seves creacions. Les bases del concurs, en aquest post!


Des del setmanari HORA NOVA estem molt contents perquè cada setmana podem mostrar noves creacions dels petits artistes de l’Alt Empordà. Mitjançant el concurs ‘Creativitat en temps de Covid’, ideat per alleugerir aquesta època de confinament obligatòria arran de la crisi de la Covid-19, hem rebut obres de tota mena, les últimes de les quals vinculades, sobretot, amb les proclames col·lectives per fer front al virus i amb un símbol molt característic d’aquests dies, l’Arc de Sant Martí que ens indica que #TotAniràBé.

La imaginació, com diuen, vola. I si no ho creieu, podeu comprovar-ho aquí.

Ara bé, el concurs continua ben obert, i és per això que: 

🖌 Demanem als més petits de la casa que ens enviïn imatges de dibuixos o treballs manuals relacionats amb com estan vivint aquests dies. De totes les imatges que rebem -poden ser fotografies o dibuixos- farem una selecció per publicar-les en pròximes edicions. D’aquesta manera, tots els nostres lectors podran veure les creacions dels més menuts.

📧 Ens podeu enviar les creacions a redaccio@horanova.cat, amb l’assumpte del missatge #CORONACONCURS.

🎁 A més, quan s’acabi el confinament farem un sorteig entre TOTES les propostes que hagum rebut, i els petits artistes podran guanyar un premi!

🔍 Podeu consultar les bases aquí.

🧠 I recordeu: l’estat d’alarma limita la temàtica, però la imaginació pot ser il·limitada!

#JoEmQuedoACasa

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li