Clínics de Butxaca per al confinament

0
798

El Comitè Tècnic de la Federació Catalana impulsa aquestes sessions en línia amb protagonistes de prestigi


Amb l’objectiu d’adaptar la formació continuada a la situació de confinament d’aquests dies, la Federació Catalana de Bàsquet, i més concretament el seu Comitè Tècnic, ha impulsat els anomenats Clínics de Butxaca, una iniciativa en la qual dues vegades per setmana, cada dimarts i cada dijous a les 19 h, es programa un clínic en línia de mitja hora que es pot seguir des de casa a través de l’Instagram Live del Comitè Tècnic (@fcbatecnic).

La iniciativa va comen√ßar el dimarts de la setmana passada, dia 31 de mar√ß, amb pon√®ncies telem√†tiques de Pol Vel√°zquez (dimarts, 31 de mar√ß), t√®cnic ajudant de la selecci√≥ catalana masculina de minib√†squet, i de Jaume Ponsarnau (dijous, 2 d‚Äôabril), actual entrenador del Val√®ncia Basket, que va fer una xerrada sobre ¬ęLa selecci√≥ de tir¬Ľ. Aquesta setmana, d‚Äôaltra banda, l‚Äôentrenadora ajudant de la selecci√≥ catalana cadet femenina, Montse Gallegos, oferir√† avui una xerrada per donar ¬ęIdees per a integrar la preparaci√≥ f√≠sica dins de la pista en categories de formaci√≥¬Ľ, mentre que dijous Jordi Fern√°ndez, entrenador ajudant dels Denver Nuggets de l‚ÄôNBA, parlar√† sobre ¬ęEl treball de millor individual amb jugadors NBA aplicat al nostre b√†squet¬Ľ.

Durant 15 o 20 minuts els ponents realitzen la xerrada, i després els assistents virtuals disposen d’uns 15 minuts per formular preguntes o demanar aclariments. Una vegada ha finalitzat el Clínic de Butxaca, el vídeo de la sessió es pot recuperar a través del canal de YouTube del Comitè Tècnic (Tècnic TV).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li