Ciutadans proposa crear un fòrum per a la reactivació econòmica

0
539

La proposta del regidor i portaveu, Héctor Amelló, passa per incorporar en aquest fòrum per a la reactivació i reconstrucció «càrrecs electes amb representació en el consistori, els principals agents econòmics i socials de Figueres així com membres del teixit associatiu i la ciutadania»


El portaveu de Ciutadans (Cs) a l’Ajuntament de Figueres, Héctor Amelló, ha presentat una moció proposant la creació d’un fòrum per a la reactivació i la reconstrucció econòmica i social de la ciutat per fer front als estralls provocats per la Covid-19.

La proposta del regidor passa per incorporar en aquest fòrum per a la reactivació i reconstrucció «càrrecs electes amb representació en el consistori, els principals agents econòmics i socials de Figueres així com membres del teixit associatiu i la ciutadania». El fòrum servirà per elaborar propostes, accions i iniciatives; assegurar-se que s’executen les propostes, i elaborar un informe trimestral sobre l’estat de les mateixes. Cs també creu que calen canvis en els pressupostos municipals per fer front a la situació.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li