CINC, nou president del 22@Network de Barcelona

0
773

Enric Urreta, soci-director del centre de negocis, liderarà una nova junta directiva, que està formada per representants empresarials de firmes importants com Cuatrecases, Altran, la Universitat Pompeu Fabra, Telefónica, el Centre Tecnològic Leitat, Bosch o T-Systems


Enric Urreta, soci director del Centre de Negocis i Assessoria CINC, empresa d’origen figuerenc, ha estat nomenat nou president del 22@Network, l’associació empresarial responsable de la consolidació del 22@, el districte tecnològic de Barcelona. Urreta liderarà una nova junta directiva, que està formada per representants empresarials de firmes importants com Cuatrecases, Altran, la Universitat Pompeu Fabra, Telefónica, el Centre Tecnològic Leitat, Bosch o T-Systems.

Amb més de 13 anys al districte 22@, CINC apostarà en aquesta etapa per la recuperació del dinamisme empresarial de la zona arran de la crisi de la Covid-19. En aquests moments, l’entitat representa a més de 40.000 professionals del pol tecnològic de Barcelona i amb la nova direcció té l’objectiu d’iniciar una etapa de consolidació, amb la mirada posada sobretot en la reconstrucció econòmica i el creixement del sector.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li