Celebren un ple ordinari amb 38 punts per videoconferència

0
1058

Alternativa x Tothom, amb el seu portaveu afectat per Covid-19, es va retirar de la sessió perquè la trobava ajornable


L’estat d’alarma i el confinament provocats pel coronavirus no van impedir que l’Ajuntament de Palau-saverdera celebrés dijous el ple ordinari previst per aquest mes de març. Va ser una sessió per videoconferència que es va allargar gairebé una hora i mitja i durant la qual es van registrar diversos problemes de connexions. A més, Guillermo Colomer –que era l’únic representant d’Alternativa x Tothom perquè el portaveu de la formació, Miquel Serra, té una afectació directa de la Covid-19– va abandonar la sessió argumentant que no creia que s’hagués de fer tenint en compte l’estat d’alarma, i menys quan no hi havia cap tema «inajornable». Una reflexió compartida pel també opositor Jordi Compte (portaveu de Junts per Palau), que tot i això es va quedar.

L’ordre del dia incloïa un total de 38 punts, 12 dels quals eren assabentats. D’aquests, sis estaven relacionats amb el complex residencial Sun Village, que després d’anys de batalles judicials finalment no s’haurà d’enderrocar. Eren arxivaments de recursos presentats pels propietaris en relació amb les reclamacions patrimonials.

A banda, 15 punts més eren modificacions de crèdit (recordem que Palau-saverdera no ha pogut aprovar un pressupost per a aquest 2020 perquè no hi ha hagut acord entre l’equip de govern i l’oposició). Alguns es van aprovar i altres no. I la sessió es va cloure sense fer precs i preguntes a proposta de Jordi Compte, que va argumentar que, tenint en compte l’excepcionalitat de la situació, es podien deixar per al proper ple (l’equip de govern ho va acceptar).

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li