Cadaqués forma un nou govern amb els dos grups municipals

0
550

Fem i Junts han decidit aliar-se, ja que han «assolit la necessitat de canvi i demostrar que la capacitat de diĂ leg i acord en benefici del poble va mĂ©s enllĂ  de ses diferents maneres d’entendre com ha de ser el govern municipal»


El consistori cadaquesenc ha sofert un gir en el primer mandat de Pia Serinyana, amb la formaciĂł d’un nou govern local que inclou les dues formacions municipals. Des de l’Ajuntament van fer un comunicat conjunt anunciant «un pas endavant» per formar un nou govern. Fem i Junts han decidit aliar-se, ja que han «assolit la necessitat de canvi i demostrar que la capacitat de diĂ leg i acord en benefici del poble va mĂ©s enllĂ  de ses diferents maneres d’entendre com ha de ser el govern municipal». Afegeixen que hi ha «molta feina a fer i treballar junts Ă©s sa millor manera de fer front a ses adversitats i materialitzar en una soluciĂł positiva ses oportunitats».

AixĂ­ doncs, el dijous passat es va celebrar el Ple urgent extraordinari de l’Ajuntament de CadaquĂ©s, que ratificava el pacte entre els partits. TambĂ© s’han reorganitzat les Ă rees corresponents a cada regidoria. Queden assignades de la segĂŒent manera: Fem CadaquĂ©s amb Pia Seriñana d’alcaldessa i Urbanisme, GovernaciĂł i Esports; Airy RodrĂ­guez, regidora d’Hisenda, Serveis MarĂ­tims, Fires i Mercats, Festes i Joventut; Laura Blay, regidora de Benestar Social, Sanitat, Cultura i ParticipaciĂł Ciutadana. I pel que fa a Junts per CadaquĂ©s, Jordi Riera Renter serĂ  regidor de Turisme, Medi Ambient i Serveis; Ferran Granados, d’Infraestructures i Obres PĂșbliques, Neteja ViĂ ria i EducaciĂł, i Sergi Blay, regidor de PromociĂł EconĂČmica, ComunicaciĂł i TransparĂšncia. Les noves tinĂšncies d’alcaldia seran Jordi Riera i Airy RodrĂ­guez, respectivament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li