Beca de 8.000 euros per a projectes culturals de l’Empordà

0
1334

L’objectiu és el de difondre el patrimoni artístic, monumental, cultural i natural de l’Empordà


La Fundació Albert Tomàs i Bassols ha obert el període de presentació per a totes les candidatures que vulguin optar a rebre la beca de recerca, dotada amb 8.000 euros. Segons les bases, els treballs presentats han de tenir com a eix «l’estudi, la recerca, la conservació, la promoció, la valorització social i la difusió del coneixement del patrimoni artístic, monumental, cultural i natural de l’Empordà».

Tots els projectes presentats han de ser originals, i viables per realitzar-los en el termini màxim de dos anys. La Fundació Albert Tomàs i Bassols nomenarà una Comissió Acadèmica, formada per membres del Patronat i per experts externs. El jurat avaluarà totes les propostes basant-se en la viabilitat, la rellevància, l’experiència investigadora del candidat o candidata i l’interès científic del projecte.

Aquesta és la segona vegada que es realitza aquesta convocatòria de format bianual. La primera es va fer l’any 2018, i es va adjudicar al treball Poder polític i mobilitat social a les viles de l’Empordà entre el darrer terç del segle XIV i inicis del segle XVI, de la qual el seu autor, Albert Reixach i Sala, ja ha presentat els primers resultats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li