Audicions en línia dels alumnes de l’Antoni Agramont

0
1115

L’alumnat té unes pautes proporcionades pels professors, on s’indiquen els procediments per gravar un vídeo curt, o bé de la peça que estan treballant, o de qualsevol altre que vulguin compartir


L’Escola Municipal de Música Antoni Agramont, de Castelló d’Empúries, està organitzant audicions virtuals amb els seus alumnes. A través del seu compte de Facebook i d’Instagram, publiquen un horari amb les audicions del dia. L’alumnat té unes pautes proporcionades pels professors, on s’indiquen els procediments per gravar un vídeo curt, o bé de la peça que estan treballant, o de qualsevol altre que vulguin compartir. Una vegada envien el material, l’escola s’encarrega d’editar el vídeo. Així tots es presenten en un mateix format amb el nom dels intèrprets, i el títol i l’autor de la peça.

Amb aquesta incitativa es motiva els alumnes a continuar practicant des de casa, i alhora es fomenten noves formes de comunicació. El format virtual també s’utilitza per classes amb els alumnes d’instrument a través de plataformes com Facetime o Skype, ja que ofereixen la possibilitat d’estar connectats a través d’imatge i àudio.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li