Audicions en línia dels alumnes de l’Antoni Agramont

0
570

L’alumnat tĂ© unes pautes proporcionades pels professors, on s’indiquen els procediments per gravar un vĂ­deo curt, o bĂ© de la peça que estan treballant, o de qualsevol altre que vulguin compartir


L’Escola Municipal de MĂșsica Antoni Agramont, de CastellĂł d’EmpĂșries, estĂ  organitzant audicions virtuals amb els seus alumnes. A travĂ©s del seu compte de Facebook i d’Instagram, publiquen un horari amb les audicions del dia. L’alumnat tĂ© unes pautes proporcionades pels professors, on s’indiquen els procediments per gravar un vĂ­deo curt, o bĂ© de la peça que estan treballant, o de qualsevol altre que vulguin compartir. Una vegada envien el material, l’escola s’encarrega d’editar el vĂ­deo. AixĂ­ tots es presenten en un mateix format amb el nom dels intĂšrprets, i el tĂ­tol i l’autor de la peça.

Amb aquesta incitativa es motiva els alumnes a continuar practicant des de casa, i alhora es fomenten noves formes de comunicaciĂł. El format virtual tambĂ© s’utilitza per classes amb els alumnes d’instrument a travĂ©s de plataformes com Facetime o Skype, ja que ofereixen la possibilitat d’estar connectats a travĂ©s d’imatge i Ă udio.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li