Adeu definitiu a l’últim cinema de l’Escala

0
1068

La setmana passada es van iniciar les tasques de buidatge de la sala i el desmuntatge de l’espai de projeccions, i per aquesta setmana es preveu l’enderroc de l’edifici, que està situat a les portes del nucli antic, a prop de la cala de la Creu i la Mar d’en Manassa


L’Escala va arribar a tenir cinc cinemes i ara ja diu definitivament adeu al darrer que tenia en peu. Es tracta del cinema Catalunya que desapareix per convertir-se en un bloc de pisos.

La setmana passada es van iniciar les tasques de buidatge de la sala i el desmuntatge de l’espai de projeccions, i per aquesta setmana es preveu l’enderroc de l’edifici, que està situat a les portes del nucli antic, a prop de la cala de la Creu i la Mar d’en Manassa; concretament, al carrer de Gràcia.
El cinema Catalunya es va obrir el 1980 i el negoci anava a càrrec de la família Gubau. Anys més tard, el Centre Esportiu i Recreatiu (CER) va decidir reobrir-lo i gestionar-lo però la iniciativa no va acabar de funcionar. És per això que la sala va tancar de nou.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li