Activen un mapa interactiu de serveis i comerços oberts

0
1691

S’hi poden trobar les farmàcies, els restaurants, les carnisseries, les fruiteries i els supermercats que ofereixen l’opció del repartiment a casa.


L’Ajuntament de Figueres ha posat en marxa un mapa interactiu dels serveis i els comerços que estan oberts durant el confinament. L’eina pretén facilitar l’abastament de productes de primera necessitat i reduir la mobilitat, donant a conèixer les botigues que ofereixen servei a domicili.

Al mapa s’hi poden trobar les farmàcies, els restaurants, les carnisseries, les fruiteries i els supermercats que ofereixen l’opció del repartiment a casa. Es tracta d’una eina totalment interactiva, i es pot anar actualitzant. En funció de la tipologia d’establiment que sigui, hi apareix representat per icona o una altra.

Segons fonts municipals, aquest és un espai més que hi ha a la pàgina web dedicat a la Covid-19, on hi ha tota la informació necessària perquè els figuerencs i les figuerenques la puguin consultar (últimes notícies, mesures preses, ajudes econòmiques, consultes diverses…). L’alcaldessa, Agnès Lladó, explica que l’objectiu d’aquest mapa és que la ciutadania no surti de casa i s’evitin al màxim els desplaçaments. Afirma que és una eina molt útil per conèixer de primera mà els establiments oberts i que ofereixen servei a domicili.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li