Un relleu pactat

0
1242

José Antonio Revilla, president de la Unió Esportiva Figueres, és el nou màxim responsable de la Fundació Esportiva Figueres, en substitució de Jordi Pujol. El fins ara president ha posat el punt final a un cicle de sis anys que es va iniciar el 2008 i que ha culminat amb la unificació de les dues entitats en els àmbits esportiu, social i administratiu. El relleu, pactat, escenifica la consecució d’aquest objectiu que els responsables de la Unió es van marcar l’estiu del 2007, quan es van fer càrrec del club després de la seva refundació.
“En aquell moment eren dos clubs totalment separats, i en aquests sis anys cada vegada s’han anat unificant més per aconseguir una gestió única i unificar, així, esforços i despeses”, comenta Revilla, que assenyala que Pujol ha portat a terme “una feina molt ben feta, i li estem molt agraïts. En Jordi ha posat el seu gra de sorra, de manera important, per situar-nos en el punt on estem. Amb els últims canvis va deixar de formar part de la junta directiva de la Unió, però sempre ens ha ajudat en tot el que li hem demanat”.

els inicis. El 2008, un any després de la refundació de la Unió Esportiva Figueres, els nous responsables del club van arribar a un acord amb els antics presidents i patrons de la Fundació, amb la intervenció del llavors alcalde de Figueres, Santi Vila, per crear la nova presidència de la FEF i iniciar així una nova etapa. L’encarregat de dirigir el procés va ser Jordi Pujol, que al mateix temps era vicepresident de la Unió. “Al principi ho vam trobar tot molt desunificat, desestructurat”, recorda Pujol, que destaca que “vam decidir tirar endavant un projecte d’unificació que s’ha anat fent gradualment, perquè ningú es veiés afectat.”
La Unió va assumir el 2008 el control del futbol base, des d’alevins fins a juvenils, mentre que els més petits es van mantenir a la Fundació. “Al principi hi havia coordinadors separats, i ara ja estan barrejats. El que s’encarrega del futbol-7 té equips tant de la Unió com de la Fundació”, explica José Antonio Revilla, que destaca que el trasllat de la FEF del camp del Far fins a l’estadi va ser un gran pas endavant en el projecte: “Ara tots juguen a Vilatenim, i abans això era impensable. Tots entrenen sobre gespa bona, i tots tenen vestidors nous, des del 2009”.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li