Sons del Món reforça la seguretat

0
1111

El festival ja ha venut un 70% de les 7.200 entrades disponibles


Sopa de Cabra actuarà aquest divendres a les 22 h a la Ciutadella de Roses, en el primer concert de la tretzena edició del Festival Sons del Món. Un dels esdeveniments musicals d’estiu de referència, que s’ha adaptat i reinventat arran de les limitacions produïdes per la irrupció de la Covid-19. Tot just ahir es van anunciar, mitjançant una roda de premsa telemàtica, unes noves mesures de seguretat que van més enllà de les marcades pel Procicat. El director del festival, Xavi Pascual, ha explicat com «inicialment s’havia de partir de fer un seient sí i un seient no, però veient el que ha passat darrerament al Cruïlla i al Grec, hem passat al metre i mig de separació».

Això permetria que en l’hipotètic cas que fos necessari demanar l’excepcionalitat al Procicat, es complirien amb escreix les condicions de seguretat necessàries.

De les 7.200 entrades posades a la venda, ja se n’han venut un 70%, unes vendes que s’han reactivat de nou, després de l’aturada produïda per l’anunci de nous rebrots. Aquest fet que confirma que «tot i la situació, el públic té ganes de venir al festival, de veure els seus artistes preferits en directe», ha apuntat Pascual. Per la seva banda, el director de l’ICEC (Institut Català d’Empreses Culturals), Miquel Curanta, ha apostat pels esdeveniments culturals: «Tinc la seguretat que passi el que passi podrem seguir parlant de la cultura com un espai segur».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li