Rosa Maria Arrazola guanya el primer premi del VII Poemestiu

0
2197

La jornada al celler La Vinyeta es va acabar amb una classe magistral d’astronomia a càrrec del professor Francesc Pruneda, director d’Astronomia des de l’Empordà


 

El celler La Vinyeta de Mollet de Peralada va ser l’escenari, divendres passat, 4 d’agost, de l’entrega dels premis de la setena edició del festival de poesia de l’Empordà Poemestiu, que va anar a parar a Rosa Maria Arrazola (primer premi), Carles Morell (segon premi) i Roser Cabacés i Àngels Vila Safont (tercer premi ex aequo). L’entrega de premis es va fer en una jornada que va comptar també amb un passeig entre les vinyes i un concert del cantautor igualadí Quico Tretze, acompanyat del trombonista de Blanes Alex Griffin.

Després que el director del festival Poemestiu Daniel Ruiz Trillo anunciés el nom dels guanyadors, els guardonats van llegir els seus poemes davant dels assistents, que tot seguit van poder gaudir d’un sopar sota la llum de les estrelles elaborat pel xef Roger Sobrebals.

La jornada al celler La Vinyeta es va acabar amb una classe magistral d’astronomia a càrrec del professor Francesc Pruneda, director d’Astronomia des de l’Empordà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li