Rosa Maria Arrazola guanya el primer premi del VII Poemestiu

0
1409

La jornada al celler La Vinyeta es va acabar amb una classe magistral d’astronomia a càrrec del professor Francesc Pruneda, director d’Astronomia des de l’Empordà


 

El celler La Vinyeta de Mollet de Peralada va ser l’escenari, divendres passat, 4 d’agost, de l’entrega dels premis de la setena ediciĂł del festival de poesia de l’EmpordĂ  Poemestiu, que va anar a parar a Rosa Maria Arrazola (primer premi), Carles Morell (segon premi) i Roser CabacĂ©s i Àngels Vila Safont (tercer premi ex aequo). L’entrega de premis es va fer en una jornada que va comptar tambĂ© amb un passeig entre les vinyes i un concert del cantautor igualadĂ­ Quico Tretze, acompanyat del trombonista de Blanes Alex Griffin.

DesprĂ©s que el director del festival Poemestiu Daniel Ruiz Trillo anunciĂ©s el nom dels guanyadors, els guardonats van llegir els seus poemes davant dels assistents, que tot seguit van poder gaudir d’un sopar sota la llum de les estrelles elaborat pel xef Roger Sobrebals.

La jornada al celler La Vinyeta es va acabar amb una classe magistral d’astronomia a càrrec del professor Francesc Pruneda, director d’Astronomia des de l’Empordà.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li