Primeres accions de la 8a edició del cicle d’Accions ARBAR

0
721

Sota el títol «Naturalesa no és paisatge–escenes erràtiques», el focus d’interès d’aquest primer Cicle AA s’ha focalitzat en la diferència entre natura i paisatge, amb especial incidència en el concepte de paisatge humanitzat


El Centre ARBAR de la Vall de Santa Creu, del Port de la Selva, va inaugurar dissabte la programació del 2020 amb una de les dues actuacions artístiques que formen part de la programació d’aquesta temporada. Sota el títol «Naturalesa no és paisatge – escenes erràtiques», el focus d’interès d’aquest primer Cicle AA s’ha focalitzat en la diferència entre natura i paisatge, amb especial incidència en el concepte de paisatge humanitzat. Una actuació ha estat «Tirar-se per la cinglera per salvar la integritat», de l’artista Mariona Moncunill a la Vinya del Clumet. L’altra ha estat a càrrec de l’artista Anna Dot amb la participació de l’artista Mar Serinyà, que ha donat veu al text escrit per l’artista en la segona fase del projecte «Venen de lluny».

A més de presentar aquests projectes, el Centre ARBAR projecta els documents de les accions dels Cicles AA i AA+AA 2020, a través de les finestres de les instal·lacions. La mosta es pot veure els divendres i dissabtes de 18 a 21 h, fins a finals de setembre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li