Eva Serra Vila rep un guardó en la Primera Gala de la Federació Catalana de Ball Esportiu

0
738

La guardonada, professora i propietària de l’escola de ball Aprenem de Figueres, va mostrar la seva alegria a través de les xarxes socials: «Feliç, contenta, estimada, emocionada, honorada, valorada…. »


La Federació Catalana de Ball Esportiu va entregar a la professora i propietària de l’escola de ball Aprenem de Figueres, Eva Serra Vila, un guardó en la Primera Gala de la Federació Catalana de Ball Esportiu. En aquest acte celebrat el passat dissabte 18 de setembre al Casino Aliança del Poble Nou de Barcelona, es van realitzar diferents exhibicions de ball i es va fer entrega de guardons a la gent que ha fet un treball indispensable en benefici del ball a Catalunya.

La guardonada ha mostrat la seva alegria a través de les xarxes socials «Feliç, contenta, estimada, emocionada, honorada, valorada…. Tinc molts adjectius per descriure els meus sentiments ara mateix, després de rebre un guardó, per a mi molt especial, a la Primera Gala de la Federació Catalana de Ball Esportiu. Som un equip, una gran família, i desitjo de tot cor seguir posant el meu granet de sorra».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li