Cervesa i cirera, un binomi possible

0
866

La productora Limbik Co. crea una cervesa artesana de la mà de les cireres de l’Olivet de Mas Ferran de Terrades


Ara fa un parell d’anys l’empordanès Xavi Pujol es va tirar a la piscina de l’emprenedoria amb el projecte Limbik Co., una petita productora de cervesa artesana que ben arrelada al territori, d’on n’extreu l’essència i la imatge, ha anat creixent fins avui dia. Tant és així que actualment la marca ja compta amb vuit referències diferents, l’última de les quals l’Empordà Weisse, elaborada amb un procés de fermentació mixta i amb cireres de Terrades, concretament 160 quilos de cireres de l’Olivet de Mas Ferran. D’aquesta manera, el projecte de Limbik Co. manté la seva filosofia d’«establir sinergies entre els productors del territori»., tal com assenyala Pujol. De fet, el vincle del nou producte amb les contrades també s’exhibeix des d’un punt de vista estètic, tenint en compte que la imatge de l’etiqueta l’ha realitzat una altra creadora local, l’Alba Falgarona, coneguda artísticament com la Wäwä.

Segons detalla Pujol, ja fa un any que està treballant en aquest projecte, «en petits formats», per tal d’arribar a mitjans d’aquest 2021 amb l’elaboració precisa.

La producció de l’Empordà Weisse és de 1.000 litres, i la cervesa es presentarà en societat a mitjans d’aquest mes de juny a l’Olivet de Mas Ferran.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li