Xerrades, espectacles i tallers per a tots els pĂşblics a la Mobile Week figuerenca

0
593

La ciutat serĂ  una de les seus de la Mobile Week Catalunya entre el 8 i el 10 de juliol


Figueres serà una de les seus de la Mobile Week Catalunya 2021, la iniciativa impulsada per la Mobile World Capital Barcelona (MWCapital), juntament amb la Generalitat, que se celebrarà del 8 al 10 de juliol. La participació de Figueres en la Mobile Week Catalunya s’emmarca en la voluntat del Govern municipal de generar oportunitats en el creixent sector TIC i promoure i potenciar les empreses tecnològiques, per exemple, creant un hub tecnològic. Durant aquests dies, l’objectiu és apropar la tecnologia a la ciutadania i alhora crear un espai de reflexió sobre l’impacte i els usos de la tecnologia en el nostre dia a dia.

Ahir es van presentar oficialment tots els actes que acollirĂ  la ciutat i l’alcaldessa, Agnès LladĂł, va voler destacar la transversalitat de la Mobile Week, «ja que hi tenen cabuda des de perfils mĂ©s professionals fins a tota mena d’amants del lleure i de l’oci, i tambĂ© donant espai a totes les edats, perquè des dels joves i fins a la gent gran poden trobar en la tecnologia eines i utilitats per a les seves necessitats quotidianes». A mĂ©s, LladĂł va afegir que «és important descentralitzar esdeveniments com aquests (…). És una oportunitat per Figueres que a banda, servirĂ  per fer trobades amb empresaris i per generar sinergies amb el teixit econòmic i empresarial de la ciutat». Per la seva banda, la regidora de Noves tecnologies, Ester Marcos, va ressaltar que «aquestes jornades seran un altaveu pel nostre talent local, sinĂł tambĂ© per visualitzar el paper de la dona dins del mĂłn de les noves tecnologies».

La programació figuerenca (les inscripcions de la qual ja estan obertes a https://mweek.com/figueres/) inclourà conferències, taules rodones, espectacles, tallers per a gent gran o una gimcana per a joves, entre d’altres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li