Xavier Ballesta i Carles Carlà trenquen amb el grup d’ERC

0
1803

Els dos regidors aniran al grup mixt o seran no adscrits i, mentrestant, la secciĂł local del partit ha quedat suspesa


 

El grup municipal d’ERC a l’Escala s’ha trencat definitivament. Dos dels tres regidors -Xavier Ballesta i Carles CarlĂ - han anunciat que abandonen el grup perĂČ que mantindran l’acta de regidors. AixĂČ vol dir que passaran al grup mixt o seran regidors no adscrits. ERC a l’Ajuntament escalenc es quedarĂ  nomĂ©s amb Etna Estrems, que va ser guanyadora de les primĂ ries per elegir el cap de llista per a les municipals del 2019. Un procĂ©s impugnat per CarlĂ  i Ballesta i que s’haurĂ  de repetir, segons va determinar el comitĂš de garanties del partit.

Els dos regidors que surten vinculen la seva marxa al fet que el procĂ©s per tornar a fer primĂ ries locals no avança com ells voldrien. Amb tot, ara una comissiĂł gestora s’encarregarĂ  de convocar primĂ ries per escollir alcaldable i reconstruir la secciĂł local.

LA FEDERACIÓ. Les direccions regional i comarcal d’ERC han mostrat el seu suport als dirigents locals per continuar endavant «amb el seu compromĂ­s ferm envers Esquerra, l’Escala i el paĂ­s». ERC ha agraĂŻt tambĂ© la tasca realitzada als fins ara regidors republicans i ha anunciat que en les prĂČximes setmanes hi haurĂ  les primĂ ries per escollir cap de llista per a les eleccions municipals del 2019.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li