Xavier Ballesta i Carles Carlà trenquen amb el grup d’ERC

0
1674

Els dos regidors aniran al grup mixt o seran no adscrits i, mentrestant, la secciĂł local del partit ha quedat suspesa


 

El grup municipal d’ERC a l’Escala s’ha trencat definitivament. Dos dels tres regidors -Xavier Ballesta i Carles Carlà- han anunciat que abandonen el grup però que mantindran l’acta de regidors. Això vol dir que passaran al grup mixt o seran regidors no adscrits. ERC a l’Ajuntament escalenc es quedarà només amb Etna Estrems, que va ser guanyadora de les primàries per elegir el cap de llista per a les municipals del 2019. Un procés impugnat per Carlà i Ballesta i que s’haurà de repetir, segons va determinar el comitè de garanties del partit.

Els dos regidors que surten vinculen la seva marxa al fet que el procés per tornar a fer primàries locals no avança com ells voldrien. Amb tot, ara una comissió gestora s’encarregarà de convocar primàries per escollir alcaldable i reconstruir la secció local.

LA FEDERACIÓ. Les direccions regional i comarcal d’ERC han mostrat el seu suport als dirigents locals per continuar endavant «amb el seu compromís ferm envers Esquerra, l’Escala i el país». ERC ha agraït també la tasca realitzada als fins ara regidors republicans i ha anunciat que en les pròximes setmanes hi haurà les primàries per escollir cap de llista per a les eleccions municipals del 2019.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li