Vuit alcaldes reclamen un pla comarcal de l’energia

0
888

Els representants municipals s’han adherit al manifest de la IAEDEN-Salvem l’Empordà que reclama la redacció d’un pla comarcal de l’energia, la diversificació de fonts d’energia renovables i la participació ciutadana arran de l’allau de projectes a la comarca


Els alcaldes i alcaldesses d’Agullana, Biure, Cantallops, Capmany, Espolla, la Jonquera, Rabós i Sant Climent Sescebes s’han adherit al manifest de la IAEDEN-Salvem l’Empordà que reclama la redacció d’un pla comarcal de l’energia, la diversificació de fonts d’energia renovables i la participació ciutadana arran de l’allau de projectes a la comarca. L’entitat els va demanar que es posicionessin en relació a la problemàtica i els alcaldes han fet un pas més enllà fotografiant-se junts a Capmany.

Paral·lelament, des de la plataforma Albera Lliure de Molins van llançar una campanya a través de Twitter per demanar als partits polítics quines mesures tenien previst prendre per a «protegir l’Albera». La majoria de formacions es van posicionar a favor de la derogació o modificació del decret de renovables.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li