Voluntaris fan mascaretes protectores artesanalment

0
1525

Les confeccions són realitzades de manera totalment altruista i es destinen al personal més exposat i que treballa amb col·lectius de risc


El personal de la residència Els Arcs, de Figueres, compta amb la col·laboració dels seus treballadors per la confecció de mascaretes. Atès que molt material s’ha de destinar als centres sanitaris, aquesta és una bona iniciativa per proporcionar protecció al personal que treballa en espais on hi habita un col·lectiu tan vulnerable com el de la gent gran.

A part d’aquesta iniciativa, arreu de la comarca ha sorgit més oferta i demanda per crear material de protecció. Un exemple el trobem en la petició feta pel centre d’atenció primària (CAP) de Castelló d’Empúries, on es feia una crida a través de l’Ajuntament demanant voluntaris disposats a confeccionar mascaretes. En el moment en què es va demanar ajuda, la ciutadania, el personal de sanitat i d’altres agents socials del municipi no disposaven de material de protecció suficient. Al cap de poques hores el mateix Ajuntament va emetre un nou comunicat d’agraïment a totes persones que n’han elaborat, ja que per ara no se’n necessiten més.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li