Volen que algunes àrees de l’Ajuntament de Castelló es traslladin a Empuriabrava

0
1790

La Plataforma Cívica de Castelló i Empuriabrava demana a l’equip de govern que doni més usos al centre de serveis


 

La Plataforma Cívica de Castelló i Empuriabrava vol que una part de les dependències de l’Ajuntament es traslladin a l’edifici de serveis de la marina, ubicat a l’entrada de la urbanització, a tocar de la C-260. “Creiem que és hora de donar-li la utilitat que ens reclama la ciutadania”, diu el grup de l’oposició a través de les xarxes socials. I per concretar, proposen que s’hi instal·lin l’Àrea Econòmica, els departaments d’Urbanisme, Activitats, Gestió territorial, i una Oficina Municipal d’Atenció al Ciutadà (OMAC).

Concretant una mica més, el grup de l’oposició proposa que cada àrea es connecti amb Alcaldia a través d’un sistema intern de videoconferència (“així cada director tècnic estaria més a la mà per possibles consultes d’Alcaldia, o fins i tot per gestions internes”, diuen). I al centre històric hi quedarien les àrees de Festes, Esports, Patrimoni, Arxius, Ajudes Socials i Medi Ambient, i una altra OMAC per atendre els veïns.

Des de la Plataforma argumenten que aquest trasllat seria molt més pràctic per als usuaris, “que en moltes ocasions s’han de desplaçar i pujar a l’actual emplaçament de l’Ajuntament per fer alguna gestió, sense ascensor, i en moltes ocasions sense pàrquing”. “Al centre de serveis s’hi poden instal·lar unes oficines modernes, amb tots els serveis necessaris, de fàcil accés, aparcament ample al costat, a la vora de la majoria de ciutadans del municipi, i amb una parada d’autobús urbà”, afegeixen.

L’edifici es va començar a construir fa 10 anys, i la primera part va entrar en funcionament el 2010. El projecte inicial preveia ubicar-hi la Policia Local, una Oficina de Turisme, el centre d’ambulàncies, el casal d’avis, un hotel d’entitats, una sala polivalent, un pis tutelat i diverses oficines de l’Ajuntament; però de moment només hi ha la Policia Local, els serveis socials i una Oficina de Turisme.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li