Vívid presencial i virtual a l’abril

0
794

La setena edició del festival programa una seixantena d’activitats enoturístiques a la Costa Brava


El Vívid, el festival de l’enoturisme a Catalunya, no es va poder celebrar l’any passat a causa de la pandèmia. Enguany, l’esdeveniment s’adaptarà a les limitacions derivades de la covid-19. Se celebrarà del 2 d’abril a l’1 de maig amb un mes sencer d’activitats enoturístiques a la Costa Brava.

La programació presencial compleix amb els protocols de seguretat sanitària i oferirà activitats de petit format i a l’aire lliure com els esmorzars entre vinyes, estades bombolla amb allotjament i activitats, propostes d’enoturisme actiu amb rutes a peu o en bicicleta entre vinyes i espais naturals, i els tastos i maridatges inèdits. També es proposen una desena d’activitats a distància com tallers virtuals per aprendre a fer vermut o vinagre, visites guiades virtuals a espais patrimonials vinculats amb el vi o un tast de vins en llenguatge de signes.

ENTRADES. Tots els detalls del festival es poden trobar a les xarxes socials i al web vivid.costrabrava.org. D’altra banda, en el mateix espai es poden adquirir les entrades, que ja estan a la venda.

La iniciativa promocional, impulsada pelPatronat de Turisme Costa Brava Girona de la Diputació de Girona, compta amb el suport i la participació del Consell Regulador de la DO Empordà, cellers de la DO Empordà, ajuntaments i empreses turístiques del territori, així com el centenar de membres que integren el club de màrqueting de la Ruta del Vi de la DO Empordà.

VÍVID INSÒLIT. La setmana passada es va presentar a Barcelona la setena edició del Vívid i també el Vívid Insòlit, que s’ha instal·lat durant quatre dies a la capital catalana. En concret, al portal de l’Eixample. Allà s’ha pogut viure una activitat prèvia del festival amb un una experiència sensorial de vint minuts que transporta el visitant a descobrir el món del vi i l’enoturisme de la Costa Brava. Es fa un mapatge interactiu que es compon de diverses escenes que permeten a l’usuari viatjar virtualment a l’Empordà. Personatges reals de l’Empordà, cellers, viticultors i sommeliers són els protagonistes i conductors de l’experiència, que s’explica a través d’històries, anècdotes i secrets. La vivència, que visitarà altres ciutats catalanes en els pròxims mesos, s’arrodoneix amb aromes del territori, música d’artistes locals com Sanjosex, Mazoni i La Ludwig Band, a més d’una degustació de dos vins de laDO Empordà.

La presentació oficial del Vívid a Barcelona va anar a càrrec, entre d’altres, del vicepresident del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, Jordi Masquef i el president de la DO Empordà, Xavier Albertí.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li