Vistiplau definitiu al pressupost 2022 de Palau-saverdera

0
560

La partida, que puja a 1.937.761,46 euros, va tenir els vots favorables de l’equip de govern (Gent de Palau-AM), mentre que l’oposició (Junts per Palau i Alternativa x Tothom) es va abstenir


L’últim ple de Palau-saverdera, celebrat el 27 de gener, va aprovar definitivament el pressupost municipal per al 2022, que puja a 1.937.761,46 €. Mentre que l’equip de govern (Gent de Palau-AM) hi va votar a favor, l’oposició (Junts per Palau i Alternativa x Tothom) es va abstenir. L’Ajuntament no ha admès a tràmit l’única reclamació presentada durant l’exposició pública perquè considera que no s’ajusta als supòsits legals previstos a la llei. Els comptes preveuen comprar la finca del número 3 del carrer Padró (69.715,26  €), instal·lar pistes de pàdel (22.640,83 €) i comprar material informàtic (1.800 €).

DOMÈNECH BOSCH, NOU REGIDOR. A la mateixa sessió del ple es va prendre coneixement de la renúncia al càrrec, per raons professionals, presentada per la regidora de l’equip de govern Gladys López Giménez, que tenia delegades les àrees de Salut, Afers socials i famílies i Participació ciutadana. Domènech Bosch Padrosa, que ocupava el següent lloc a la llista de Gent de Palau-AM , la rellevarà.

També es va aprovar definitivament el projecte de reurbanització i pavimentació dels carrers Ciutat i Rosselló, que properament sortirà a licitació. I es va donar el vistiplau inicial a dues modificacions urbanístiques: una que fa referència a la vialitat del sector d’equipaments del Mas Isach, i l’altra, a l’entorn del rec de la Fontasia. El ple també va aprovar crear una comissió de seguiment de les obres del Pla Parcial SUD6.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li