Vistiplau de Bargalló a l’escola de Palau de Santa Eulàlia

0
838

Es confirma que l’escola rural obrirà el curs vinent i d’ara al gener es deixarà tot a punt per les preinscripcions del març


El conseller d’Educació, Josep Bargalló, va visitar divendres Palau de Santa Eulàlia, des d’on va confirmar la reobertura, el curs vinent, de l’escola rural del municipi. El centre estava tancat des de la dècada del 1970.

Bargalló va declarar: «Hi ha motius de tot tipus –pedagògics, de país, de territori i de societat– per dir que les escoles petites tenen molt de futur. Tenim la certesa que els grups petits tenen més virtuts que els grups grans». El conseller, que es va reunir a l’edifici municipal que acollirà el centre educatiu, va confirmar que Palau de Santa Eulàlia compleix els tres requisits per a la reobertura. Aquestes condicions són tenir un mínim d’alumnes (13-15), alumnat sostingut en el temps i espai adequat.

L’alcalde, Xavier Camps, explica que tenen «18 alumnes potencials per l’escola; famílies amb moltes ganes perquè el centre obri i l’espai». L’escola funcionarà on ara hi ha l’Ajuntament, que és un edifici nou. En els pròxims dies hi haurà reunions tècniques per acabar d’adequar l’espai i, segons Camps, «en un parell o tres de mesos estarà tot treballat». Caldrà també presentar el projecte educatiu al gener, i de cara a març, s’iniciaran les preinscripcions.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li