Visita teatralitzada per conèixer la història de Taravaus

0
829

El títol de l’activitat és ‘Taravald, Taravaldi, Taravaus, la història mai explicada’, i serà un relat basat en realitat, ficció, llegendes…


Aquest cap de setmana arriba la festa major de Sant Martí a Taravaus i un dels plats forts de la celebració serà una visita teatralitzada. Tal com explica l’alcaldessa, Anna Palet, «l’any 2012 vam recuperar la festa del nucli de Taravaus i arran de la pandèmia hem volgut fer una festa on pugui participar tothom, i així fer que no es perdi la identitat».

LA VISITA TEATRALITZADA. L’alcaldessa afegeix que aquest acte de la programació festiva «no és ni una obra de teatre ni una visita guiada». Taravaus es converteix en l’escenari de la visita que recorrerà els carrers, la plaça, els boscos i algun altre espai. Els actors que ho faran són professionals i també hi participarà el mateix públic assistent. El que s’explicarà a la visita «és una sorpresa», desgrana Palet. El títol diu Taravald, Taravaldi, Taravaus, el primer és el nom del senyor Taravald i és d’on prové el nom actual del poble. A partir d’aquí, hi haurà una història basada en realitat, ficció, llegendes… avança l’alcaldessa. L’acte començarà a les 17 h i es començarà a fer fosc, per tant, «l’escenari també tindrà un cert misteri», avança l’alcaldessa. Destaca també que «aquesta és una proposta atractiva, que pot englobar molts públics i és una proposta molt integradora perquè integra el paisatge amb un acte totalment cultural». Per participar-hi cal fer una inscripció gratuïta a través d’un correu electrònic. Un cop acabada la visita, hi haurà castanyada i garnatxa per a tothom a la plaça major.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li