Vins i Licors Grau i l’Ajuntament de Figueres reben el Lledoner d’Or i el Bacus Emporità

0
1991

Els guardons reconeixen anualment persones, institucions o establiments que han destacat en la promoció dels vins empordanesos


 

Un dia abans de l’obertura dels estands, dimecres, l’Ajuntament de Figueres va organitzar la festa de benvinguda de la Mostra del Vi a la Casa Empordà. Hi van assistir cellers, restaurants i altres entitats i persones relacionades amb l’efemèride i amb el món del vi, a banda de nombroses personalitats. La recepció va servir al Consell Regulador de la DO Empordà per lliurar la quarta edició dels premis Bacus Emporità i Lledoner d’Or, que enguany han lloat la feina de l’Ajuntament de Figueres i de Vins i Licors Grau. Els guardons reconeixen anualment persones, institucions o establiments que han destacat en la promoció dels vins empordanesos.

En aquest cas, el Consell Regulador ha atorgat el Bacus Emporità 2018 a l’Ajuntament (que és la primera institució que el rep) pel seu esforç en la difusió dels vins de la DO, per mitjà d’iniciatives com la Mostra del Vi o la inclusió d’activitats enoturístiques en el Pla de desenvolupament turístic de la ciutat. I el Lledoner d’Or 2018 ha recaigut sobre l’empresa palafrugellenca «pel seu decidit suport als vins de la DO Empordà», ja que durant els seus 40 anys d’història sempre ha apostat per la venda i la distribució de vins de proximitat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li