Vilamaniscle es queda sense telèfon durant més de tres dies

0
1482

La causa va ser el robatori de fil de coure el dilluns 7 de maig, i el servei no es va restablir fins el divendres, segons informa l’alcalde, Ramon Bonaterra.


 

Gairebé 100 abonats de Vilamaniscle han estat sense línia telefònica durant quasi quatre dies. La causa va ser el robatori de fil de coure el dilluns 7 de maig, i el servei no es va restablir fins el divendres, segons informa l’alcalde, Ramon Bonaterra. El batlle també explica que tant l’Ajuntament com altres veïns fa temps que opten per tenir telefonia a través d’internet, i no amb línia de Telefònica. Fa un mes també va haver-hi un altre episodi d’interrupció del servei, pel que sembla, també per robatori de fil de coure.

Aquest cop els lladres es van endur 800 metres de cable de la línia telefònica que va de Garriguella a Vilamaniscle. La línia s’estén de manera paral·lela a la carretera GIV-6032. Només van quedar afectats pel robatori els veïns de Vilamaniscle, població que té uns 200 habitants. Fa més de tres setmanes 200 usuaris de telefonia fixa i internet es van quedar sense servei a Boadella i les Escaules, també per robatori de cable.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li