Vilamalla celebra la festa del polígon Pont del Príncep

0
417

En cas de mal temps, el concert programat pel divendres amb l’Orquestra Selvatana es farà dins del pavelló municipal


 

L’Ajuntament de Vilamalla i la Comissió de Festes, amb la col·laboració de la Diputació de Girona, organitzen una nova edició de la festa major del polígon Pont del Príncep, una de les zones residencials amb més gruix de població. La celebració s’allargarà durant tres dies, del divendres 2 de juliol al diumenge 4, amb diferents activitats per a totes les edats.

CONCERT. El tret de sortida de la festivitat serà el divendres a les 21.30 h amb el concert de l’Orquestra Selvatana. El concert es farà al pavelló municipal de Vilamalla i per assistir-hi cal fer una reserva prèvia trucant al telèfon de l’Ajuntament. Des de l’organització destaquen que els empadronats tenen temps per inscriure’s fins el dia 30 de juny. D’altra banda, detallen que en cas de mal temps el concert es farà a dins de l’equipament municipal.

INFLABLES D’AIGUA. Durant tota la jornada del dissabte hi haurà inflables infantils d’aigua i una festa de l’escuma a la piscina municipal. L’horari d’obertura serà de les 10 h a les 21 h. A la tarda es farà un torneig de pàdel a les pistes municipals i les inscripcions per participar-hi s’han de fer al pavelló esportiu. També a la tarda, a les 16 h, començarà un torneig de petanca social i les inscripcions s’han de fer al club de petanca que hi ha al municipi.

DIUMENGE, 4 DE JULIOL. L’últim dia de festa major tindrà una activitat dirigida per la mainada vilamallenca. Es tracta de la instal·lació d’atraccions inflables infantils en sec. L’horari dels inflables serà de les 10 a les 21 h.


  • Pots consultar el programa de la festa, aquí

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li