Vilajuïga, seu d’un cicle esportiu de grau superior

0
972

Les classes teòriques s’impartiran al Centre Cívic de Vilajuïga i les sessions pràctiques es faran majoritàriament als equipaments esportius del municipi


Vilajuïga serà seu, durant aquest curs, del cicle de grau superior d’Ensenyament i Animació Socioesportiva, de l’Institut Illa de Rodes de Roses. Les classes teòriques s’impartiran al Centre Cívic de Vilajuïga i les sessions pràctiques es faran majoritàriament als equipaments esportius del municipi. D’aquesta manera, Vilajuïga es converteix en un municipi que, malgrat no tenir institut propi, acollirà estudis postobligatoris.

El Departament d’Educació n’ha certificat la idoneïtat de les instal·lacions. L’acord també especifica que les despeses dels consums elèctrics, d’aigua, neteja i desinfeccions i els manteniments que es derivin del seu ús els assumirà el Departament, de manera que no comportarà cap despesa per l’Ajuntament. L’acord arriba després que, a causa de la Covid-19, el cicle requerís més espai de l’habitual. Aquest fet, sumat als equipaments infrautilitzats amb els quals compta Vilajuïga, han propiciat un acord entre ambdues administracions pel curs 2020-2021. L’alcalde de Vilajuïga creu que «per una banda, una cinquantena d’alumnes passaran tot el curs al poble, consumiran al poble, coneixeran el seu entorn i tots els serveis que ofereix, i per l’altra, sintonitza plenament amb el model desenvolupament pel poble».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li