VilajuĂŻga reforma el pis del mestre per a usos socials

0
624

Amb l’inici d’aquests treballs s’engega la primera fase de les reformes, a la qual seguiran més intervencions per acabar adequant el pis per a un ús social encara no definit


L’Ajuntament de Vilajuïga ha començat aquest mes d’octubre les obres per rehabilitar l’antic pis del mestre, que està situat a la segona planta de l’edifici de l’ajuntament. Es tracta d’un immoble que ja havia estat habitat fa dècades, de manera que ja disposa de cuina, bany i diverses habitacions.

Amb l’inici d’aquests treballs s’engega la primera fase de les reformes, a la qual seguiran més intervencions per acabar adequant el pis per a un ús social encara no definit. En aquesta primera fase s’intervindrà al bany, la cuina i a diverses zones que presenten humitats o que cal millorar-ne l’aïllament.

Aquesta reforma, dirigida per la cooperativa Undos, és possible gràcies a la subvenció atorgada per la Diputació de Girona, destinada a la rehabilitació d’immobles per a ús social. L’import de la subvenció és de 15.000 euros.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li