Vilajuïga prepara unes noves Jornades Culturals i Esportives

0
760

Les activitats inclouen concerts, tallers de dansa, visites guiades, presentacions, teatre i una exposició fotogràfica


L’Ajuntament de Vilajuïga tornarà a celebrar aquest agost les Jornades Culturals i Esportives després d’una primera edició el 2019 i de cancel·lar-les l’any passat arran de la pandèmia. Aquestes tindran lloc del 13 al 22 d’agost i comptaran amb moltes activitats, algunes de les quals de la mà de les entitats del municipi.

L’activitat inaugural serà l’exposició Els últims dies del fotògraf local Joel Joan, que en farà una visita guiada. Una mostra que es podrà visitar al llarg de la setmana e de les 19 a 21 h a la sala d’actes del Centre Cívic.

També hi ha previst un espectacle teatral de Píndoles Teatre (15 d’agost), un taller de dansa (del 16 al 21 d’agost) un concert d’havaneres de Les Anxovetes (18 d’agost), la presentació del llibre D’abantes a Xurrencai – El parlar de l’Empordà (19 d’agost), un concert de petits i grans músics de Vilajuïga, una jornada de portes obertes al Castell de Quermançó i una mostra de l’Esbart Nova Dansa del Casino Menestral de Figueres (21 d’agost).

El darrer acte de la setmana serà l’espectacle de dansa Rubbish a càrrec de Pep Mogas (22 d’agost), que posarà el punt i final a la segona edició de les Jornades Culturals i Esportives de Vilajuïga.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li