Vilajuïga: estructura amb cinc grans àrees

0
1199

L’alcalde, Francesc Xavier Llorente Cabratosa, estarà al capdavant d’Alcaldia i Regidories d’Hisenda, Personal, Seguretat i Ocupació i Habitatge, Urbanisme i Mobilitat


 

L’Ajuntament de Vilajuïga ja té definit el cartipàs i la composició de les regidories pels propers 4 anys. L’estructura està dividida en cinc grans àrees: 1. Alcaldia i Regidories d’Hisenda, Personal, Seguretat i Ocupació i Habitatge, Urbanisme i Mobilitat; 2. Serveis i Equipaments Municipals, Via Pública, Esports, Festes i Associacionisme; 3. Comunicació i Transparència, Participació Ciutadana, Turisme i Comerç; 4. Salut i Serveis Socials, Cultura i Llengua, Gent Gran i Educació; 5. Medi Ambient, Infància i Joventut, Igualtat de Gènere i Cohesió Social, i Compromís Nacional.

L’alcalde, Francesc Xavier Llorente Cabratosa, estarà al capdavant d’Alcaldia i Regidories d’Hisenda, Personal, Seguretat i Ocupació i Habitatge, Urbanisme i Mobilitat. A banda, Comunicació i Transparència, Participació ciutadana, Turisme i Comerç serà per la primera tinenta d’alcaldia, Paula Pairó Cortada. Cobrarà 1.945,08 € bruts anuals per una dedicació parcial de 15 hores setmanals. El segon tinent d’alcaldia serà Simó Colls Cortada, que coordinarà la regidoria de Serveis i Equipaments Municipals, Via Pública, Esports, Festes i Associacionisme, amb una dedicació parcial de 8 hores setmanals, i tindrà una retribució bruta anual de 1.037,4 €.

La quarta gran àrea serà assignada a la tercera tinenta d’alcaldia, Roser Ripoll Coll, que s’encarregarà de Salut i Serveis Socials, Cultura i Llengua, Gent Gran i Educació. La regidoria de Medi Ambient, Infància i Joventut, Igualtat de gènere i Cohesió Social i Compromís Nacional estarà liderada pel regidor Ricard Llorente Carreras, que rebrà 518,64 € bruts anualment, per una dedicació parcial de 4 hores setmanals.

Pels membres de la corporació que no tenen dedicació ni exclusiva ni parcial, s’estableix un salari de 10 € per cada assistència al ple. No es cobrarà ni per les assistències a les sessions de la Junta de Govern Local ni per les comissions, ni tampoc es rebrà cap compensació econòmica per les reunions en les sessions especials de comptes.

Una altra de les mesures adoptades ha estat establir la celebració de les sessions ordinàries de la Junta de Govern Local, a les 16 h, el primer i el tercer dilluns de cada mes, al Saló de Sessions de l’Ajuntament. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li