Vilajuïga celebrarà el 50è aniversari de l’escola amb una festa i un sopar popular

0
498

A dins de l’escola, que estarà guarnida per a l’ocasió, s’hi podrà veure una exposició dels 50 anys de vida i una mostra de treballs d’antics alumnes


L’escola Santiago Ratés de Vilajuïga celebra aquest any el 50è aniversari de la seva inauguració, l’any 1972. I per commemorar-ho, l’Ajuntament (a través d’una comissió formada per membres de la direcció de l’escola, l’AMPA, exalumnes i exmestres) ha organitzat una jornada festiva per al diumenge 12 de juny. La diada, oberta a tothom, començarà a les 10 h.

A dins de l’escola, que estarà guarnida per a l’ocasió, s’hi podrà veure una exposició dels 50 anys de vida i una mostra de treballs d’antics alumnes. Durant tot el matí es faran partits de voleibol, tot recordant la vinculació d’aquest esport amb l’escola, així com un photocall a càrrec de l’AMPA. I al migdia hi haurà els parlaments institucionals i, en acabat, es farà una foto de família i s’oferirà un aperitiu als assistents.

El dissabte següent, 18 de juny, està previst que l’AMPA organitzi una festa d’exalumnes, amb sopar i música.

Des de l’Ajuntament s’ha convidat a tots els alcaldes i alcaldesses dels pobles que havien format part de l’agrupació educativa els anys 70 i 80. I l’organització fa extensiva la invitació a tots els exalumnes d’aquests municipis que van passar per l’escola de Vilajuïga durant la seva etapa formativa.

La commemoració estava prevista per al 23 de gener, coincidint amb la festa local de Sant Sebastià i també amb la data de la inauguració de l’escola l’any 1972, però es va ajornar per la covid.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li