Vilajuïga aprova per unanimitat una rebaixa del 0,05% de l’IBI, que passa del 0,60 al 0,55

0
514

La modificació comportarà que aquest any l’Ajuntament deixarà d’ingressar, respecte dels exercicis anteriors, uns 35.000 euros


L’Ajuntament de Vilajuïga ha acordat una disminució de l’impost sobre béns immobles (IBI). La rebaixa serà del 0,05%, de manera que es passarà del 0,60 al 0,55, i ha estat possible després que el Govern municipal proposés al ple la seva aprovació gràcies a l’evolució favorable de la situació econòmica del consistori.

La modificació de l’IBI al 0,55 comportarà que aquest any l’Ajuntament deixarà d’ingressar, respecte dels exercicis anteriors, uns 35.000 euros.

Aquesta modificació es va aprovar per unanimitat durant el ple municipal celebrat el 9 de novembre, amb els vots favorables de tots els grups municipals que integren l’Ajuntament. Gràcies a un informe favorable per part de secretaria de l’Ajuntament, el qual analitzava les repercussions econòmiques de la mesura, i després de 30 dies d’exposició pública al taulell d’anuncis de l’Ajuntament i al Butlletí Oficial de la Província (BOP), termini durant el qual no ha rebut cap al·legació ni reclamació, ara la modificació del tipus d’IBI es considera aprovada definitivament.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li