Vilafant reconeix l’excel·lència dels seus joves estudiants

0
1001

Enguany s’han atorgat 3 Beques a l’Excel·lència, 7 diplomes a l’esforç, 3 diplomes a treballs de recerca i una bicicleta


 

L’alcaldessa de Vilafant, Consol Cantenys, i la regidora d’Educació, Montse de la Llave, van presidir dimecres la 10a edició del Vilafant Vila Educadora, que s’havia de celebrar el 21 de març però es va ajornar per la Covid-19. En un acte regit per totes les mesures de seguretat, es van lliurar les VII Beques d’Excel·lència, que volen premiar la virtut dels alumnes vilafantencs. Tres estudiants de 4t d’ESO –Rosa Colomé, Ada Rigall i Pep Güell– van rebre 350 euros per complementar la seva formació. Set alumnes més van rebre un diploma com a reconeixement als seus esforços acadèmics. Es tracta de Marina Aguilar, Paula Cifuentes, Marc Corona, Alèxia Davínia, Aina López, Vera Martínez i Ariadna Salellas. I el director de l’institut, Jordi Montero, i la representant de l’AMPA Susana Crespo també van premiar tres alumnes amb diplomes al Millor Treball de Recerca.

D’altra banda, també es va lliurar una bicicleta a Lia de la Llave, alumna de l’escola Sol i Vent que va guanyar el VI Concurs de Cartells de Vilafant Vila Educadora. Enguany la temàtica de les obres era lliure, però es valoraven els dibuixos que promoguessin els valors educatius i l’escola que els alumnes desitjaven tenir. 

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li