Vilafant fa modificacions per tenir més sòl industrial

0
1550

L’anomenat Projecte de modificació puntual número 18 del Pla general d’orientació urbana de Vilafant va estar sotmès a informació pública i segons va explicar l’alcaldessa, Consol Cantenys, en el ple «els informes han estat favorables i no hi ha hagut cap al·legació ni suggeriment»


El ple de Vilafant ha aprovat provisionalment una modificació puntual del pla general per impulsar la zona industrial del municipi, en concret, la del polígon del Pont del Príncep.

La mesura consisteix a dividir en dos grans sectors l’àrea Indelor-Mas d’en Fonso-Canal Rec, coneguda com a SUD 3. Es crearia la zona SUD 3a, de 53.000 m2, i la 3b, de 143.000 m2. Actualment el sector Indelor-Mas d’en Fonso té una superfície de 200.000 metres quadrats.

L’anomenat Projecte de modificació puntual número 18 del Pla general d’orientació urbana de Vilafant va estar sotmès a informació pública i segons va explicar l’alcaldessa, Consol Cantenys, en el ple «els informes han estat favorables i no hi ha hagut cap al·legació ni suggeriment». Cantenys també va argumentar que «l’objectiu és tenir més sòl per absorbir necessitats industrials».

La mesura permetrà dinamitzar el sector i facilitar-ne la gestió. Amb els incentius i la millora viària per connectar amb l’N-II, l’equip de govern espera afavorir la instal·lació de noves empreses al municipi. En el darrer ple municipal la modificació es va sotmetre a votació i tots els grups li van donar suport. Es va aprovar per unanimitat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li