Vilafant es vesteix de gala per celebrar la Festa del Carme durant tres dies

0
1584

Del 12 al 14 de juliol el municipi celebrarà la festivitat amb música, festes infantils i una cursa, entre altres


 

Vilafant és un altre dels municipis alt-empordanesos on aquests dies se celebrarà la Festa del Carme. El consistori ha programat fins a tres dies d’activitats diverses que es repartiran entre el divendres 12 de juliol i el diumenge 14 de juliol.

El tret de sortida de la festivitat serà el concert que oferirà Joan Isaac, en el marc dels Vespres Musicals 2019. Serà divendres, als Jardins de Can Massanet, a partir de les 21.30 h. Des de l’organització de l’entitat explicaven que abans i després del concert hi haurà música d’ambient.

ESCUMA I MÚSICA. El plat fort de la celebració de Santa Carme serà dissabte, 13 de juliol. Els actes començaran a les 17.30 h i el primer serà una festa de l’escuma per a la mainada, a la plaça de Can Gelada. Aquesta és una activitat organitzada per La Totxana, grup de teatre, i Junta Càncer de Vilafant.

A les 19 h començaran les sardanes amb Cobla Flama de Farners, a la plaça Major, i del ball de nit se n’encarregarà La Parfills Orquestra. Aquesta és una formació musical de 16 components guardonada per la Corporació Catalana de Ràdio i Televisió (CCRTV) al programa Èxit de TV3 l’any 1998. Es va crear l’any 1986 i porten un rodatge més 30 anys d’experiència damunt els escenaris d’arreu de Catalunya. Formada per quatre cantants (dos de masculins i dos de femenins), guitarra, baix, saxo alt, trompeta, trombó, saxo tenor, teclats, bateria i quatre tècnics de muntatge, so i llum.  El concert serà a la piscina municipal de Vilafant a les 22.30 h.

CURSA LA NOCTURNA. El mateix dissabte, 13 de juliol, es farà la quarta edició de La Nocturna, la cursa que es fa de nit. Els participants poden escollir dos recorreguts: una marxa de 5 quilòmetres o la cursa de 10. Les inscripcions tenen un preu de cinc euros i es poden fer fins al 13 de juliol; inclouen dorsal i assegurança. LJes places són limitades i tota la informació relacionada amb la cursa i amb altres activitats de la Festa del Carme de Vilafant es pot consultar a la pàgina web de l’Ajuntament: www.vilafant.cat.

DIUMENGE, ACCÉS GRATUÏT I INFLABLES PER A LA MAINADA. Per acomiadar la Festa del Carme de Vilafant, el consistori ha programat una matinal d’inflables a la piscina municipal, per a la mainada. L’accés al recinte serà gratuït i l’horari d’obertura serà de les 10.30 a les 13.30 h. L’empresa encarregada de l’activitat és Remulla’t, que es dedica a oferir serveis esportius aquàtics. Tal com detallen a la seva pàgina web, entre els seus objectius té col·laborar i donar servei a entitats, clubs, escoles, casals, ajuntaments, consells comarcals, consells esportius, etc. en l’organització i la dinamització de diferents activitats pel que fa a l’esport en el medi aquàtic. ​Per això, dins el conjunt d’activitats que realitza, permet seleccionar aquella o aquelles activitats que més s’ajustin a les necessitats de cadascú.

LA PISTA D’OBSTACLES. Tal com mostren les imatges que il·lustren aquesta pàgina, l’edició passada del Remulla’t a Vilafant va comptar amb l’inflable de la pista d’obstacles. Es tracta d’un inflable dels més moderns, segons l’empresa, que permet la diversió tant individual com de tot el col·lectiu, ja que es poden fer curses per equips. ​Les dimensions de l’inflable són variables segons les mides de la piscina, perquè es poden muntar diferents mòduls per fer-lo més llarg o més curt. Però de manera detallada, les mides de l’inflable complet de la pista d’obstacles són de 16,5 m x 2 m x 1,5 m.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li