Vilafant crea el servei de grua municipal, gestionat per Fisersa

0
1376

Aquest acord permetrà al cos de la Guàrdia Municipal de Vilafant retirar els vehicles de la via pública, sempre que constitueixin un perill o un destorb per la mobilitat tant de vehicles com de vianants


El terme municipal de Vilafant comptarà amb servei de grua. En el ple del passat 20 de novembre es va aprovar la creació d’aquest servei i la seva forma de gestió mitjançant Fisersa. Amb aquesta aprovació, l’Ajuntament de Vilafant amplia el catàleg de serveis municipals que es gestionen des de Fisersa. Aquest acord permetrà al cos de la Guàrdia Municipal de Vilafant retirar els vehicles de la via pública, sempre que constitueixin un perill o un destorb per la mobilitat tant de vehicles com de vianants.

En la sessió de la setmana passada també es va donar llum verda al Programa d’Actuació Municipal de l’Habitatge pel període 2019-2022. Després del estudis fets en aquesta matèria es vol implantar un pla d’acció amb diverses mesures. Entre aquestes hi ha mobilitzar l’habitatge privat cap al lloguer assequible, fomentar la rehabilitació, fer promoció d’habitatge de lloguer accessible i incentivació de models alternatius d’accés, prestar atenció a les persones vulnerables i aquelles sense capacitat d’accedir al mercat lliure, fer prevenció de la pobresa energètica i fer difusió dels serveis i ajuts municipals i supramunicipals en matèria d’habitatge.

Un altre aspecte tractat en el darrer ple va ser l’aprovació dels convenis de cooperació i delegació de competències amb el Consell Comarcal en el programa Treball i Formació del SOC.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li