Vilafant assessora i dona suport a l’emprenedoria

0
756

Una de les accions és l’edició d’una guia pràctica on els emprenedors poden resoldre dubtes quan inicien un negoci


L’àrea de promoció econòmica de Vilafant ha ampliat els seus serveis i ara hi suma l’assessorament i el suport a l’emprenedoria. Es tracta d’oferir acompanyament a les persones que volen començar una nova aventura empresarial.

Una de les accions és l’edició d’una guia pràctica on els emprenedors poden resoldre dubtes quan inicien un negoci. El nou servei, a més d’oferir tot un seguit de recursos consultables en línia, també permetrà un assessorament personalitzat, adaptant-se a les necessitats de cadascú. Els emprenedors que facin ús d’aquest nou servei rebran assessorament per fer un pla d’empresa, un DAFO o un pla econòmic i financer, i també rebran informació sobre a quin tipus de finançament poden optar o la forma jurídica que li poden donar a la seva empresa o negoci. Un suport que també els ajudarà amb els tràmits amb les diferents administracions i els permetrà estar a dins el directori d’empreses i comerços de Vilafant.

El regidor de promoció econòmica, César González, ha assegurat que des de l’Ajuntament «continuaran treballant per generar riquesa al municipi amb diferents campanyes i formació per visibilitzar els comerços, però també perquè les persones que volen emprendre al nostre municipi ho tinguin fàcil».

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li