Vilafant aprova el Pla Local de Joventut pels pròxims 4 anys

0
804

Aquest cop, l’àrea de Joventut de l’Ajuntament ha doblat la partida d’activitats respecte la del pla del 2015


El ple de Vilafant va aprovar la setmana passada el Pla Local de Joventut, que ha de servir de guia per desenvolupar les polítiques municipals de joventut dels propers 4 anys. Aquest cop, l’àrea de Joventut de l’Ajuntament ha doblat la partida d’activitats respecte la del pla del 2015.

Recentment, a Vilafant s’ha fet el trasllat de l’Espai Jove dotant-lo de diferents ambients que permeten als joves realitzar tot tipus d’activitats. Des d’estudiar fins a esbargir-se, assajar o informar-se. Això està portant a la gestació de diferents moviments juvenils al municipi. Un, vinculat al feminisme i a l’empoderament amb la Veu Lila i l’altre, com a grup transversal amb ganes de participar de la vida del poble com és la ReVolució Jove.

El pla aprovat s’ha elaborat en un procés participatiu, que la pandèmia ha obligat a fer de manera virtual, en el qual hi han participat tant els joves com la part política i els professionals de les diferents àrees del consistori.

El ple també va aprovar el destí dels 116.583 euros per a cinc de les propostes guanyadores dels pressupostos participatius; uns projectes que ja es podran posar en marxa. Finalment, també es va donar llum verda a l’adhesió a la moció, impulsada pel Consell Comarcal, que rebutja les ocupacions il·legals d’habitatge d’origen delinqüencial. S’insta a les administracions a moure fitxa per resoldre aquest problema.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li