Vilademuls i Orriols estrenaran el nou tram de l’N-II al juliol

0
1694

Aquest tram, que també enllaça amb la sortida de l’AP-7, es va iniciar l’any 2010 amb un cost d’adjudicació de 16,78 milions


Nou anys després del seu inici, el tram de 3,3 quilòmetres de l’N-II que connecta Orriols amb Vilademuls es posarà en marxa. La data final estarà al voltant de la segona quinzena de juliol, segons declaracions del ministre de Foment en funcions, José Luis Ábalos. Aquest tram, que també enllaça amb la sortida de l’AP-7, es va iniciar l’any 2010 amb un cost d’adjudicació de 16,78 milions. El juliol d’aquell mateix any es van aturar les obres a causa de les retallades en infraestructures. Van estar paralitzades, fins que, l’any 2015, es van reprendre per un cost d’11,8 milions. El nou pla, modificava l’inicial que preveia desdoblar el recorregut, i el deixava en una duplicació mantenint el mateix traçat de l’N-II.

Una vegada es finalitzi aquest tram, està previst continuar amb la variant de Bàscara, fins a l’entrada sud de Figueres. Seguir cap al nord amb la variant coneguda com a corredor de la mort, pujar per la variant de Pont de Molins i acabar amb el desdoblament de tram que enllaça aquesta localitat i la Jonquera.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li