Vila-sacra dubta amb la possible demolició del pont

0
1961

L’alcaldessa, Carme Barceló, qüestiona la mesura i tem que no es vulgui desviar la responsabilitat de les inundacions amb l’argument d’aquesta possible demolició


 

Polèmica amb les possibles mesures per evitar inundacions com les de fa uns dies a Vilatenim. L’alcaldessa de Vila-sacra, Carme Barceló, s’ha referit a la proposta de l’Ajuntament de Figueres d’enderrocar el pont sobre el riu Manol, a l’antiga carretera entre Figueres i Vila-sacra. Una mesura que va posar sobre la taula l’alcalde de Figueres, Jordi Masquef, poc després de la llevantada que va provocar el desbordament del riu. Es va apuntar que els ulls de bou de la infraestructura podien haver actuat com a tap davant la crescuda del riu. També el conseller de Territori, Damià Calvet, es va referir a eliminar infraestructures que puguin provocar un efecte d’embassament.

Carme Barceló qüestiona la mesura i tem que no es vulgui desviar la responsabilitat de les inundacions amb l’argument d’aquesta possible demolició. Vila-sacra creu que no s’hauria de donar tota la culpa al pont «del veí» i recorda que es van donar llicències urbanístiques en zona inundable i «tothom sap que els terrenys es tornaran a inundar quan es desbordi el Manol».

D’altra banda, s’ha sabut que 200 persones van treballar perquè el Carrefour obrís 24 hores després dels aiguats.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li