VeĂŻns afectats pels sorolls de la gossera, en contra de la multa de 12.000 euros

0
949

Lluny d’apaivagar-se el conflicte, la polèmica sobre la Protectora d’Animals i Plantes de Figueres continua. Ara un grup d’afectats, que no vol donar noms, reivindica que el problema no afecta “només un parell o tres de veïns” i afegeix que han demanat a l’Ajuntament de Figueres que tregui la multa de 12.000 euros a l’associació per superar els decibels permesos. Volen altres solucions.
Els demandants recorden que després dels estudis acústics fets el setembre passat, l’Ajuntament va obrir un expedient sancionador a la Protectora. Imposava una multa de 12.000 euros si no es resolia el problema de la contaminació acústica pels lladrucs dels gossos. Una veïna afectada diu: “Nosaltres com a denunciants hem demanat a l’Ajuntament que tregui la multa. Primer, perquè no la cobraran. Segon, perquè l’acabaran pagant els associats i el contribuent, perquè la gossera rep diners públics, pel servei que fa.” En altres paraules, els afectats volen que aquests 12.000 euros es destinin per a altres coses.
Amb tot, els veïns demanen a l’Ajuntament de Figueres que compleixi amb l’ordenança cívica i l’ordenança de sorolls i que “vigili que les activitats que es fan dins del seu terme municipal tinguin les llicències adequades”. Lamenten també que no s’hagi fet res després de l’expedient sancionador de final de l’any, quan es va donar un termini de 20 dies a la Protectora per tancar la part nova com a mesura preventiva.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li