Uns Dimonis sense competició

0
1651

El Club d’Agility Dimonis de Bàscara s’ha quedat sense socis que competeixin, tot i que no perden l’esperança en aconseguir-ho en breu


 

El Club d’Agility Dimonis de Bàscara continuarà enguany la seva activitat – aquest 2017 l’entitat compleix 15 anys–, però ho farà, de moment, de portes cap endins. Si més no, aquest és el context a dia d’avui, atès que el club fins ara no compta amb cap soci que competeixi en lliga, una situació que ja han viscut en altres temporades.

Des dels Dimonis, que iniciaran la temporada el 17 de setembre, assenyalen que els socis que l’any passat competien han deixat de fer-ho per diverses circumstàncies, ja sigui per falta de temps, de motivació competitiva o per aspectes relacionats amb els gossos. Ara bé, aquesta situació no és definitiva i no es descarta que es pugui fer equip en un futur.

Fins que això no passi, el club realitzarà enguany un parèntesi en relació amb les altres temporades, uns cursos en els quals, lideratsesportivament per Àlex Sabini, el club es va acostumar a pujar a podis de diverses categories.

ENTRENAMENT I SEU D’UNA PROVA. Amb la competició en reserva, doncs, l’activitat dels Dimonis se centra ara en els entrenaments i en la prova del Circuit Català que es farà a Bàscara el proper 19 de novembre.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li