Uns actes vandàlics aturen el transport ferroviari, a Figueres

0
698

Entre altres afectacions, hi va haver una interrupció de la circulació d’alta velocitat entre Girona i Figueres, i això a fer que dos trens amb connexió internacional amb França quedessin afectats. Pel que fa a la R11, la circulació va estar una bona estona interrompuda entre Maçanet i Figueres


Diversos actes vandàlics van provocar afectacions en la circulació de trens a Catalunya, algunes de les quals van ser a les vies de l’AVE de Figueres, el matí de la Diada de Catalunya. Entre altres afectacions, hi va haver una interrupció de la circulació d’alta velocitat entre Girona i Figueres, i això a fer que dos trens amb connexió internacional amb França quedessin afectats. Pel que fa a la R11, la circulació va estar una bona estona interrompuda entre Maçanet i Figueres.

UN INCENDI. Tal com detallava la companyia, a l’alta velocitat va haver-hi un incendi a la zona de vies entre Girona i Figueres, i per això va quedar totalment interrompuda la circulació en aquest tram. Renfe aclaria que durant unes hores els dos incendis també van obligar a tallar la circulació tant de la R11 com de l’AVE. Finalment, la circulació de trens d’alta velocitat entre Barcelona i Figueres es va poder restablir cap a dos quarts d’onze del matí. En total es van veure afectats quatre trens amb parada a Figueres.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li