Uns 360 vins es poden comprar en línia al web de la DO Empordà

0
1107

La iniciativa se suma a la dels tastos en línia de cada dissabte amb sommeliers i restauradors


El web de la DO Empordà (www.doemporda.cat) incorpora des de fa uns dies un nou apartat que reuneix 360 vins de la denominació que es poden comprar en línia i rebre’ls a casa. La plataforma permet al comprador escollir i pagar els vins d’una manera ràpida, fàcil i segura.

En la majoria dels casos, es redirigeix l’usuari a la botiga en línia de cada celler perquè acabi de formalitzar l’operació. En el cas que el celler no disposi de botiga en línia, es facilita una adreça electrònica o un telèfon de contacte per realitzar la comanda. Alguns cellers realitzen l’enviament dels vins de manera gratuïta, mentre que altres fixen una quantitat mínima de compra per fer-se càrrec de les despeses de transport dels productes. La gran majoria de cellers realitzen enviaments a qualsevol punt de Catalunya, mentre que altres ho limiten a la seva àrea de proximitat. El catàleg de vins de la DO Empordà està disponible en català i en castellà.

Aquesta iniciativa se suma a altres per reactivar les vendes aturades arran de la crisi de la Covid. La DO Empordà organitza cada dissabte tastos de vins en línia dirigits per sommeliers o restauradors. Més de 450 usuaris de mitjana s’han connectat a les sis primeres sessions de tastos confinats. Això ha permès la venda de 250 lots de vins, que han arribat als domicilis dels participants.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li