Una rua amb 700 persones, acte central dels 50 anys

0
1503

La cercavila amb Els Comediants, la processó de la Mare de Déu del Carme i el piromusical amb castell de focs van ser els actes més destacats


Les Festes del Carme d’aquest any a la marina d’Empuriabrava han sigut doblement especials. Cada any la població paralitza la seva activitat durant la festivitat de la Mare de Déu del Carme per oferir als habitants i als turistes un gran espectacle.

Aquest any però, els actes s’emmarquen alhora dins de la celebració dels cinquanta anys de la creació d’Empuriabrava i, per tant, la cita és doblement festival. Per reflectir la importància de l’efemèride, durant dissabte es va programar una cercavila a càrrec de Els Comediants, en què van participar fins a vint entitats del municipi i cinc comarcals. A més a més, la població en massa es va bolcar amb la festa i hi van participar unes 700 persones en total.

La cercavila va servir per recordar ambients, moments, fets i personatges simbòlics que han marcat a la població en temps passats. A banda d’aquest acte, però, també va haver-hi moments per gaudir d’un mapping d’aniversari en el qual es van projectar imatges i objectes sobre la torre del Club Nàutic d’Empuriabrava.

També va haver-hi espai pera ls més joves, que van poder celebrar la cita amb una festa Holi Color Party i amb els posteriors concerts dels DJ de moda.

Els actes més tradicionals van arribar diumenge amb la processó de la Mare de Déu del Carme, que va passejar pels canals de la marina mentre dansava al ritme de la xaranga Los Labradores. A continuació va tenir lloc una audició de sardanes amb la Cobla Rossinyolets i la Cobla Castellonina, en la que es va poder escoltar la dansa inèdita AmpuriaBrava, de Rafael de Mariano. Per cloure i aconseguir que tots els visitants s’emportessin un bon record, es va organitzar un gran espectacle piromusical amb castell de focs.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li