Una regidora de Boadella expressa les discrepàncies amb l’alcalde en una carta

0
1402

L’edil, Marina RamiĂł, formava part del mateix equip de govern de CiU però al febrer va decidir deixar les seves funcions perquè segons ella “no podia mĂ©s”


La regidora de Boadella i les Escaules, Marina Ramió, ha enviat una carta oberta, que també ha fet arribar a l’Ajuntament, en què expressa la seva disconformitat amb l’actuació de l’alcalde Frederic Minobis. Ramió formava part del mateix equip de govern de CiU però al febrer va decidir deixar les seves funcions perquè segons ella “no podia més”. La regidora ocupava les àrees de Cultura, Participació Ciutadana i Sostenibilitat, unes competències que ha passat a assumir ara el batlle.

La regidora, crítica amb Minobis, assegura que encara no sap si forma part del govern o ha passat a ser no adscrita. Diu: “L’alcalde no m’ha donat una resposta clara.” Sobre els motius concrets de la seva renúncia, Ramió declara: “M’he cansat de fer feina i que després l’alcalde anés tot darrere a desfer-la tal com va passar per la festa major. Arriba un punt que ja no pots més.”

L’alcalde, Frederic Minobis, ha confirmat haver rebut la carta. Sobre la regidora díscola va dir que “aquesta senyora fa molt de temps que no ve per l’Ajuntament”. Ramió ha justificat que al ple de l’abril no va poder assistir-hi per motius personals però sí que pensa participar en el del juny. Tot i això, la regidora deixa clar que quan vagi a l’Ajuntament hi anirà acompanyada.

EL PLE. La llista de CiU, que encapçalava Minobis, va aconseguir tres regidors a les darreres eleccions i ERC en va obtenir dos. Actualment l’Ajuntament de Boadella i les Escaules està governat per un pacte entre CiU i ERC. Es tracta d’un equip de quatre edils, liderat per l’alcalde. Marina Ramió continua conservant les sigles de CiU però de facto es troba en situació d’oposició.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li