Una guia d’inserció laboral i social

0
1721

La Fundació Altem organitza una jornada per a empresaris sobre la integració de persones amb discapacitat


La Fundació privada ALTEM, entitat de referència per la Generalitat de Catalunya en l’atenció de persones amb discapacitat intel·lectual a la comarca de l’Alt Empordà, organitzarà el pròxim dimecres 12 de juny una jornada dirigida a empresaris sobre integració laboral de persones amb discapacitat. L’acte, que es farà a l’Auditori dels Caputxins (18 h) amb la col·laboració de l’Ajuntament de Figueres, la Fundació Bancària “La Caixa”, el Consell Comarcal de l’Alt Empordà, el Cercle EURAM de l’Empordà i el Fòrum Carlemany i FemCAT, té com a missió principal ajudar altres companyies a vèncer la por a l’hora de contractar persones amb discapacitat. En aquests moments, a Catalunya, de les persones amb discapacitat que estan en edat de treballar, només tenen feina un 35,9%, segons dades de l’Institut Nacional d’Estadística.

PONENTS. Durant l’activitat es compartiran experiències pràctiques i aprenentatges d’empreses que ja ocupen persones amb diferents capacitats. En aquest sentit, presentaran la seva experiència Roser Torrellas, responsable de Recursos Humans de Grup Peralada; Esteva Guerra, director general del Càmping Bassegoda Park d’Albanyà; Yassine Bouallala Lechheb, CEO i cofundador de Costa Brava Consulting Group; Francesc Bosch, gerent propietari de Dibosch i president del Fòrum Carlemany, i Xim Raurich, patró de FemCAT i conseller delegat de Grup Tramuntana.

L’acte forma part de la commemoració del 50è aniversari de la creació de la Fundació ALTEM, que recentment ha rebut la Creu de Sant Jordi de la Generalitat.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li