Una desena de tallers, al nou cicle de la sala Ca l’Anita

0
1408

Les anteriors edicions del cicle de tallers van assolir un èxit rotund de participació i van exhaurir totes les places en la majoria de les sessions, cosa que ha motivat la seva consolidació i una programació periòdica


 

La nova programació, de gener a abril, de Ca l’Anita, de Roses, consta d’una desena de tallers gratuïts per al públic adult, infantil i familiar, que es complementen amb els cicles d’exposicions i diverses presentacions. Ho van anunciar la setmana passada l’alcaldessa de Roses, Montse Mindan, i el regidor de Cultura, Francesc Giner, que van presentar la nova oferta formativa que continua dotant de contingut cultural i educatiu l’equipament. Tal com va manifestar Giner, les anteriors edicions del cicle de tallers van assolir un èxit rotund de participació i van exhaurir totes les places en la majoria de les sessions, cosa que ha motivat la seva consolidació i una programació periòdica.

Per a la nova temporada, el cicle manté el format de propostes per a adults i per al públic infantil i familiar. En el primer apartat s’hi troben tallers de fotografia amb mòbil, de narrativa per mitjà de les principals sèries televisives d’èxit dels darrers temps, d’astrologia, de lectura de contes, i una visita guiada a càrrec de l’artista Carles Bros.

Pel que fa a les propostes per al públic infantil i familiar, hi ha tallers d’elaboració de casetes de xocolata, sobre el canvi climàtic, de decoració de galetes de Sant Jordi o de disseny de bosses.

Paral·lelament, la sala d’exposicions de Ca l’Anita ha programat per aquesta temporada quatre mostres: «Anunnakis», de Jaume Mach; una exposició col·lectiva d’homenatge a l’escriptor Manuel Vázquez Montalbán; «Fes punta al llapis», de Carles Bros, i «Un tren en pot amagar un altre», d’Àlex Nogué.

Leave a Reply

avatar
   
Notificar-li